TRW kočioni sustavi

TRW-ova misija je biti globalni lider u području automobilske sigurnosti. Tvrtka je to koja ima najveći spektar proizvoda aktivne i pasivne sigurnosti, bilo da je riječ o komponentama za prvu ugradnju ili pak aftermarketa.

TRW između ostalog, proizvodi kočione sustave, sustave ovjesa i upravljanja, dijelove za komercijalna vozila, servisne alate, sofisticirane sustave sigurnosti putnika, zračne jastuke… Korporacija razvija, proizvodi i distribuira skoro sve što doprinosi sigurnosti putnika u vozilima širom cijelog svijeta.

Tijekom 2012. TRW je ostvario prodaju od 16,4 milijardi dolara, opskrbljuju više od 40 najvećih proizvođača automobila. Zapošljavaju više od 65 tisuća radnika, na više od 185 lokacija, u svim regijama proizvodnje automobila na svijetu.

Više informacija potražite na www.trw.com

Trw kočione sustave smo prepoznali kao nama najoptimalnijeg proizvođača. U našoj ponudi nudimo i ugrađujemo i ostale marke kao što su:

Bosch, Ferodo, Ate, Brembo, Textar,  Abe i drugi

Kočnice slabe tokom vremena, kao i svi ostali dijelovi automobila. Te se promjene događaju postepeno, većina ljudi uopće ne primjeti razliku. Novi automobili su sve moćniji, te se kočnice brže troše. Razmislite na trenutak da li ste primjetili nešto od dolje navedenoga.

Ako čujete zvuk kad pritisnete kočnicu kao da nešto struže, vjerojatno su kočione pločice već prilično potrošene i treba ih zamijeniti. A možda su već oštećeni i kočioni diskovi. Ako vozilo kod kočenja vuče u jednu stranu, to obično znači da je zapeo ili se oštetio neki mehanički ili hidraulični dio sistema. Ako kod pritiskanja papučice kočnice osjećate kao da je od spužve, vjerojatno je u hidraulički sustav ušao zrak. Ako kod kočenja trese, vjerojatno su deformirani diskovi ili bubanj.

Ako se na kontrolnoj ploči upali svjetlo upozorenja kočionog sustava ili ako ručnu kočnicu možete podići više nego inače (više od 6 do 8 zubaca) – nemojte to ignorirati . Što je prije moguće posjetite naš servis. Prvo ćemo se pozabaviti vašom sigurnosti, a onda ćemo se baviti uštedom novca.

Iz cjenika: