Protočno čiščenje i dekarbonizacija

[ ZA MOTORE NA DIZELSKI POGON ]

Tijekom rada Injektori su izloženi jakim temperaturnim oscilacijama, nečistoćama iz goriva, protokom ispušnih plinova kroz recirkulaciju u usisnu granu i lošoj kvaliteti goriva. Zbog svega navedenog u unutrašnjosti Injektora i pumpe stvara se talog.

Ako ste kao većina normalnih vozača i imaju više od nekoliko desetaka tisuća kilometara na vašem diesel automobilu, onda je vjerojatno vrijeme za čišćenje mlaznica i pumpe za ubrizgavanje s dizelskim čistačem. Tijekom vremena u mlaznicama za ubrizgavanje, na klipovima i u pumpi se nagomilavaju ugljik (karbonizirani slojevi) , talog i nečistoče. To je normalna pojava na motorima koji koriste diesel gorivo koje se prodaje na današnjem tržištu, upitne kvalitete i čistoće. Sporija i gradska vožnja stvara naslage mnogo brže nego vožnja autocestom. Imajte na umu da se ove promjene događaju i na motorima sa benzinskim i sa dizelskim pogonom.Za tretmane na benzinkim motorima otvorite link ovdje.

Za tretman čiščenja i dekarbonizacije unutrašnjosti motora koristimo profesionalnu opremu i tekućine za čičenje ispitane kvalitete.2484b34s-960 Vrlo često Diesel pumpe su začepljene nečistoćom ili hrđom uzrokovanom od niske kvalitete goriva ili

prljavštine i vode pomiješane sa dieselom. Eventualno korištenje biogoriva čine situaciju još
problematičnijom.

Čistač za MX 3000 linije Datapower specifičan je proizvod koji se koristi sa posebnim uređajem MX 3000 (šifra Z750140) namijenjen temeljitom čišćenju svih postojećih diesel sustava napajanja.

Proizvod je posebno izrađen kako bi postigao veliku moć čišćenja, zaštitio sve mehaničke dijelove i temeljito ih podmazao.

Obavljajući cjelokupan ciklus čišćenja sa upaljenim motorom i na radnoj temperaturi postiže se temeljitije čišćenje svih uključenih dijelova. Sve to je moguće jer snagu čišćenja dodatno pojačava toplina motora te dijelovi u pokretu. Otpušta, uklanja naslage i podmazuje pumpe, injektore, ventile i komoru za sagorijevanje vraćajući motoru optimalne vrijednosti predviđene u fazi projektiranja.

Ne sadržava Kerozin. U skladu je sa zakonskom normom UNI EN 590.

Što je to: To je čistač-podmazivač za čišćenje visokotlačnih pumpi, injektora, ventila i komora za sagorijevanje svih diesel motora bez potrebe skidanja.

Gdje: Mora se koristiti jedino i ekskluzivno sa posebnim uređajem MX 3000 (Z750140).

Kada: Savjetuje se obavljati cikluse čišćenja svakih 50-60.000 km ili 600-900 sati rada te po potrebi.

Prednosti: Kombiniranom primjenom čistača Z350260 i uređaja MX 3000 (Z750140) postiže se temeljito čišćenje odgovarajućih mehaničkih dijelova bez potrebe rasklapanja istih sa znatnom uštedom vremena i rada.

Čisteći motor u pokretu te konstantnim izmjenama režima rada optimizira se čišćenje simulirajući rad motora u pogonu.

Uređaj za čiščenje

Ubrizgavanje prije i poslije čiščenja

Analizom ispuha vidljive su promjene

Video

Iz cjenika:

Prijavi se za primanje novosti

Vaš email

INSTAGRAM FEED

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

U suradnji sa: